5. dec. 2010

Dagens til julehygge

kjole, Topshop - cardigan, Monki - wedges, LBDK - armbånd, Bon 'A Parte - øreringe, GJ maguritter
Jeg har researchet til min næste eksamensopgave hele dagen, så den første del af min families traditionelle adventshygge gik jeg desværre glip af (og trods mit fravær lykkedes det stadig ikke Camilla at vinde nogle gaver i pakkespillet...). Men sent på eftermiddagen hoppede jeg i ovenstående og kørte sammen med manden afsted til min faster og onkel - og sidstnævntes sublime mørbradgryde. Det var desværre kun et par timer vi fik tilbragt med familien, men det var som altid rigtig hyggeligt.

Og så er jeg temmelig træt af min fotograf! Jeg har før sagt, at han ikke skal stå på trappen når han tager billeder, fordi jeg ser så lille ud når billedet tages oppe fra, men han lytter ikke. Kan en toårig mon oplæres i brug af avanceret Canon spejlrefleks cam?

5 kommentarer:

 1. Du ser skøøøøn ud:) Tak for en super dag må dog lige tilføje at jeg vandt en pakke:)

  SvarSlet
 2. Jeg synes nu du ser fin ud :b du er SÅ flot i karrtgul. Jeg kunne vildt godt tænke mig den kjole dér. Hvad skal man mon søge på, på ebay for at finde den? :)

  SvarSlet
 3. Tak begge to :)

  Og ja Camilla - det glemte jeg jo helt :D

  Betina, kan ikke huske hvad jeg søgte på, for det er lang tid siden, men prøv striped topshop dress. den var temmelig billig, mener jeg gav under 200 inkl porto. Og så kan den faktisk også bruges omvendt, så er den bare lidt skanky-nedringet ;)

  SvarSlet
 4. tak for svar :D jeg må se om jeg kan finde den. Har længe godt kunne tænke mig en stribet kjole, og den har jo lige mit snit :b

  SvarSlet
 5. Kiggede lige for sjov og kan desværre kun se den i en 10'er, som bliver for stor til dig, ikke?

  SvarSlet

Har du en kommentar til ndlægget? Vi vil meget gerne høre fra dig, så skriv endelig - både med ris og ros :)