8. dec. 2010

Min morgen


Sådan her foregår mine morgener for tiden. Jeg har 2 eksamensopgaver tilbage på dette semester og den ene skal afleveres fredag. For at det ikke skal blive alt for surt, forsøger jeg at hygge med te og stearinlys, samtidig med at jeg skriver. Jeg synes jeg skranter lidt pt, hvilket nok skyldes stress, så her til morgen rev jeg en god knold ingefær ned i et glas friskpresset appelsinjuice. Nøj det smager godt! Og så bilder jeg mig selv ind at det er sundt og nok skal hjælpe på helbredet :)

Pt. sidder jeg og overspringshandler lidt, min far har nemlig tilbudt mig en rejse til en valgfri destination for ham og mig. Han har angivet et budget og jeg må bestemme hvor turen går til. Først foreslog han NYC, men da jeg ikke har penge til shopping, ved jeg ikke om det er for træls? Selvom byen i sig selv jo er fantastisk. Dén er helt sikkert på listen. Jeg vil enormt gerne opleve Dubai og det kan gøres indenfor budgettet, så det er også blandt overvejelserne. Barcelona kunne også være en mulighed. Og så var der jo lige et fantastisk fodboldhold der vandt avancement i Champions League i går, så hvis de trækker et engelsk hold, kunne det bestemt også være en kandidat til en sviptur. Det er et luksusproblem at skulle vælge, det ved jeg godt :D

Hvor ville i rejse hen hvis der skulle være både shopping og kultur?

2 kommentarer:

  1. Min umiddelbare tanke: Tokyo. Og havde det ikke været vinter, havde jeg anbefalet min yndlingsby, Moskva.

    Held og lykke med eksamen, sidder også selv og skriver, skriver, skriver - når jeg ikke lige overspringshandler :)

    SvarSlet
  2. Tokyo, hmm... det havde jeg slet ikke overvejet. Moskva kunne virkelig også være en mulighed! Har kun været i Skt. Petersborg. Tak for dine input :)

    Og held og lykke til dig også. Skal aflevere i morgen kl. 12 og så er der lige en opgave mere til på onsdag, men så har jeg også ferie.

    SvarSlet

Har du en kommentar til ndlægget? Vi vil meget gerne høre fra dig, så skriv endelig - både med ris og ros :)