15. okt. 2010

BoligønskerEames gyngestol

strikket puf fra Ferm Living
Hang It All

Flower Pot

Podspeaker

Pinocchio tæppe
Jeg har haft en lang ønskeliste af ting til mit hjem og de fleste af dem er efterhånden blevet opfyldt. Deriblandt Eames Hang It All knagerække, Podspeakers, Pantons Flowerpot lamper og Hays multifarvede Pinocchio tæppe (som dog desværre er til reperation pt). Men yderligere to ting måtte rigtig, rigtig gerne flytte ind herhjemme - Eames gyngestol og Ferm Living strikket puf. Puffen er desværre ikke til at opdrive i denne størrelse/farve længere og jeg har ikke lige 3700,- markeret "gyngestol".

4 kommentarer:

 1. Der er ikke noget som tilfredsstillelsen, ved at have fået nogle af de ting, som man har ønsket sig siden forever <3<3<3

  Og HAY har taget tæppet ind, oder? :D

  SvarSlet
 2. Ja de havde aldrig oplevet at det fnuldrede så meget, så de har det inde for at kigge på det. Jeg håber jeg får et nyt, men det er lige før jeg hellere vil have pengene retur. Synes godt nok det er skidt til den pris.

  SvarSlet
 3. Fedt de har taget det ind og ikke bare henvist til "at det kun er til pynt", som vi talte om! :)

  Kan lidt godt forstå dig, angående pengene retur - men forhåbentlig er der større succes med et eventuelt nyt! :)

  SvarSlet
 4. Det med at det kun et til pynt, dækker over at kuglerne er syet sammen og derfor kan gå fra hinanden hvis man går med høje hæle eller hvis børn kører frem og tilbage over det på deres scootere, så det var heldigvis ikkr et problem :)

  SvarSlet

Har du en kommentar til ndlægget? Vi vil meget gerne høre fra dig, så skriv endelig - både med ris og ros :)