14. okt. 2010

Et hovedløst eksperiment...

...er hvad jeg har kastet mig ud i pt.! Jeg har væddet med min mand om, hvorvidt jeg kan lade være med at købe tøj, sko eller accesories til hverken mig selv, eller min søn (har en tendens til at shoppe mere til ham når jeg ikke selv "må" købe noget), med mindre det er nødvendigt - resten af 2010! Dvs. nye bh'er, srømpebukser eller lign. til mig er ok, det samme er selvfølgelig tøj til min søn, hvis han pludselig vokser i et ryk og ikke kan passe det han har. Hvad vi har væddet er endnu ikke helt klart, men konkurrenceelementet i sig selv er også nok.
Jeg er sikker på at både vores konto og min kreativitet, vil trives med dette eksperiment. Sidstnævnte fordi, at når man ikke kan tilføje nyt, er man nødt til at bruge det man har anderledes og det ser jeg frem til. Jeg har flere ting på vej med posten, som er betalt og de er selvfølgelig undtaget. Det samme er den taske jeg er nødt til at købe fordi min nye MbyMJ er for sart i skindet til mit hverdagsbrug, men det er et bytte jeg ender med at tjene på, så ingen økonomisk last dér.

Håber I vil heppe på mig?

4 kommentarer:

 1. Hatten af hvis du kan! Jeg gad godt det var mig... Nu har jeg faktisk lige bestilt en halvdyr ting, så det var måske et meget godt sted at stoppe og så ikke måtte shoppe mere i år.. (men jeg tvivler på jeg ville kunne holde den)..
  Jeg jeg glæder mig til at høre om du kan :-P

  SvarSlet
 2. Jeg vil i hvert fald gøre mit aller bedste! Tænk hvor mange penge jeg har at shoppe for til januar-udsalget så :D

  SvarSlet
 3. Held og lykke med det.. :D Det skal du nok klare, omend det sikkert bliver meget svært. :D

  SvarSlet
 4. Tak for tiltroen :D Jeg håber jeg klarer det - bare for at kunne hovere overfor min mand!

  SvarSlet

Har du en kommentar til ndlægget? Vi vil meget gerne høre fra dig, så skriv endelig - både med ris og ros :)