27. okt. 2010

Kashmir til ingen penge

Det jeg syndede med i går, var disse to cardigans. De er i 100% kashmir og er fra H&Ms børneafdeling...! Jeg er jo ikke just petite, men de er virkelig store i størrelsen. Jeg har taget dem i 170, men kunne sagtens passe 154/162, dog var ærmerne ikke lige så dejligt lange som på 170'eren. De koster 179,- og det er jo et fund til den pris! Selvfølgelig er kvaliteten ikke som en cardigan til 1200,- men min erfaring med billig kashmir er ret god; jeg har en 3 år gammel cardi fra Target i USA, der kostede under 300,- og den er kun blevet blødere og blødere for hver gang jeg har haft den på. Et tip er at undgå for meget vask i maskinen og i stedet hænge cardiganen på en bøjle i badeværelset, mens man bader, så renser dampen den og hvis den er blevet udvidet fx. ved håndleddene, så trækker den sig sammen igen.


Jeg har desuden shoppet stofbetrukne knapper på ebay til at sætte på og det, kombineret med den fine detalje med den anden farve stof i lommerne, gør dem nærmest helt Baum und Pferdgarden'ske, synes jeg :) De fås også i øvrigt også i grå, sort og blå.

3 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine knapper. Har du mon et link til sælger?

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Det kan du tro :)

  De stribede: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120612161210&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

  Dem med stjerner: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170445873830&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

  Jeg gav 21,50,- inkl. forsendelse for dem med stjerner, de andre har jeg ikke modtaget totalen på, for jeg har købt to andre varianter hos samme sælger, men de står til 2,65 australske dollars og 1,50 i shipping. Det må sige at være ganske billigt :)

  SvarSlet

Har du en kommentar til ndlægget? Vi vil meget gerne høre fra dig, så skriv endelig - både med ris og ros :)