1. nov. 2010

Dagens i detaljer


Jeg er i comfy-mode og det er lig med leggins + lang Samsøe top + lang cardi. Ahhhh. Lige så meget som jeg elsker klare farver, så gør efteråret mig altid helt forelsket i de mere jordnære og brændte nuancer. Jeg er ikke fan af brun i nogen som helst form, men armygrøn, karrygul, bordeaux osv. er jeg ret vild med. Og så går de jo fantastisk med alle former for gråt, samt the all time fave - sort. Jeg har tilbragt dagen i selskab med mine studiebøger og lidt praktiske gøremål i hjemmet. Nu har jeg brygget en kande grøn te, som indtages til dagens sidste læsning, inden den står på familie-tid.

Desuden har jeg endelig fået taget et billede af den karrygule Asos kjole, som én efterspurgte. Den er lidt mørkere og en tand mere rust agtig i farven, end den cardi jeg har på på billedet, men egentlig tror jeg kun det gør farven nemmere at bære :)

4 kommentarer:

 1. YNDIG kjole!! Gi'r du et link? Og evt. en anmeldelse i forhold til str.?

  SvarSlet
 2. Det kan du tro, linket er her: http://www.asos.com//Victoria-Beckham/Asos/Asos-Tailored-Fit-And-Flare-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1251217

  Jeg er ikke helt med på min egen str. da jeg taber mig pt, men vil tro at jeg er en 42 til den lidt store side og kjole er en lille smule tight, så alt i alt vil jeg mene den er helt normal i størrelsen. Den sidder helt fantastisk og stoffet et tykt og lækkert, men stadig med stræk i. Jeg kan kun anbefale den og ærgrer mig over at jeg ikke nåede at få den i sort og blå også :)

  SvarSlet
 3. Arh, jeg er desværre for sent ude mht. min størrelse, kan jeg se - men ellers tusind tak for det hurtige svar og den gode anmeldelse. Jeg må drømme (og lede) lidt videre så..

  SvarSlet
 4. Jeg ved faktisk ikke om de har et fast tidspunkt på dagen hvor de opdaterer siden (ligesom H&M gør tidligt om morgenen), men det var måske et forsøg værd at holde øje med om den kommer igen :)

  SvarSlet

Har du en kommentar til ndlægget? Vi vil meget gerne høre fra dig, så skriv endelig - både med ris og ros :)