27. nov. 2010

Konkurrence

Så er konkurrencen klar! Ovenstående er præmien: en Redken Color Extend Sun hårkur, et Topshop hårbånd med en stor tyl"blomst" og sidst men ikke mindst, en super sej høretelefon halskæde fra Quintess' eget mærke q*.

Det du skal gøre for at deltage, er at smide en kommentar til det her indlæg med én ting du synes er god ved bloggen og én ting du gerne så anderledes. Konkurrencen løber til tirsdag aften kl. 21 :)

19 kommentarer:

 1. Jeg synes at Jeres blog er super personlig, men samtidig kunne jeg godt tænke mig nogle outfit-billeder af Camilla også :D

  SvarSlet
 2. Sikke en lækker præmie!

  Siden i bor så lækkert (er helt vild med billederne af Camillas stue!) synes jeg godt at der måtte komme (endnu) mere bolig-snak her på bloggen! Synes blogs tit går op i tøjmode, og ikke så meget bolig - men det er tilsyneladende noget i også har styr på, så det ville være skønt :)

  anna-anna-anna-anna@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg elsker at jeres blog viser hvem i er og at i har så mange detaljeshots med.

  Af ting jeg gerne så anderledes så var den lidt svær, for jeg elsker den. Men måske lidt outfit billeder af Camilla?

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt lide samspillet mellem jer 2 bloggere, men jeg ville gerne se flere outfitbilleder (af jer begge 2).

  SvarSlet
 5. Ih en fin præmie :-)

  Jeg vil sige som flere at jeres personlighed skinner dejlig meget i gennem på bloggen, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

  Jeg kunne godt tænke mig flere outfitbilleder, da de ofte giver en masse inspiration til en ellers lidt kedelig hverdag.

  Tak for en dejlig blog :-)

  SvarSlet
 6. Æv, kan ikke finde ud af at give min mail til jer, uden at den bliver postet her :-/ (måske et forslag til en forbedring, eller er det bare mig der ikke fattet det ;-))

  Nå, men ovenstående er skrevet af mig, Maja :-)

  SvarSlet
 7. Godt: Den måde Jeres personligheder og stil spiller sammen.

  Forslag til forbedring: flere outfit-billeder af Camilla :D

  SvarSlet
 8. Fed konkurrence!

  Godt: Jeg synes det er en fantastisk blanding af tøj- og boligmode som man slet ikke ser andre steder. I komplementerer hinanden rigtig godt gennem jeres forskellige stile!

  Mindre godt: Jeg kunne godt tænke mig at jeres fede personligheder og stile blev afspejlet i designet af bloggen. Et eller andet spændende layout som måske både er sjovt og anderledes ift. andre blogge.

  Jeg har altså ikke nogen "profil"-halløj så hvis jeg er så megaheldig at vinde de megafede præmier, så er min mail: Nina_jurs@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Det positive er helt klart jeres personlighed. Det gør bloggen super levende.
  Det kunne være rigtig fedt med lidt bolig/stil indlæg og flere outfit billeder :)

  SvarSlet
 10. jeg synes at, inspirationsbillederne rigtig gode:D og jeres måde at skrive på. Jeg vil gerne se flere outfits:D

  - Charlotte
  c-lottes@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg synes jeres blog er god og jeg kan især godt lide boligtingene, men jeg kunne godt tænke mig det var tydeligere hvem der skrev hvilke indlæg. (:

  Katrine Møller

  SvarSlet
 12. Jeg kan bedst lide de personlige indlæg - outfitbilleder, mad og bolig osv.

  Jeg synes derfor at flere af de personlige indlæg ville være et hit!

  Tanja :)

  SvarSlet
 13. Hej piger!

  jeg syntes jeres blog er helt fantastisk :) den har simpelthen bare et skønt mix af outfitbilleder, mode, bolig - i det hele taget et vindue ind til jeres verden og er vildt hyggeligt at kunne "kigge lidt med" i det hele. så fortsæt med det gode mix ;)

  jeg syntes jeres gode indlæg fortjener et lidt mere kreativt udseende på selve "baggrunden" i bloggen. hmm og så måske nogle flere bolig indlæg af de mange søde detaljer i engang imellem viser :D

  btw ...super ide med konkurrencen!

  Kristina
  kristinakallermann@hotmail.com

  SvarSlet
 14. Jeg læser jeres fine blog fordi Anine er en snack og jeg synes det er skønt med kage og boligbilleder samt div. Asos-fund som man måske ikke lige selv faldet over :)

  KH Brigitte

  SvarSlet
 15. Jeg synes I har en super fin og personlig blog, men jeg synes også der mangler lidt med outfits :)

  SvarSlet
 16. Jeg synes det er supergodt at i er så personlige og man virkelig føler man kender jer, men det kunne være rart med meget mere boligstuff.

  SvarSlet
 17. Jeres personlighed, men gerne flere anmeldelser af ting :)

  SvarSlet
 18. Ja, og jeg kommer for sent med mit input. Men selvom jeg ikke kan vinde noget skal i alligevel have men feedback :)

  Godt: Som mange andre har skrevet bolig indlægene. Der findes sikkert boligblogs men dem er jeg ikke stødt på, og jeg ville nok heller ikke læse en blog kun om bolig. Men lidt inspiration en gang imellem er skønt!

  Noget andet jeg er helt vild med er DIY tipsne med knapper og pynt på skoene. Mere af det, igen godt med input til hvordan man forvandler 149kr til 1490kr-look ;)

  Mindre godt: Når i lægger billeder ind på blog'en. Ti stor billeder som man skal scolle ned og ned ad er ikke så inspirerende og sammenhængen billederne imellem forsvinder lidt. Måske i kunne prøve at lave kollager i stedet? Ved godt det kræver man er lidt ferm i photshop eller lignende men det er muligt at finde instu-videoer på nettet og ellers er der altid "photoshop for newbees" :)

  <3 M
  Rina-ritta@hotmail.com

  SvarSlet
 19. @ Nina & Kristina: layotet ville vi også gerne gøre lidt ved, men når vi har leget med det, er det altid blevet for rodet i forhold til at vores billeder ofte er farverige, men det kunne være vi skulle give det endnu et forsøg :)

  @Katrine: Det står under hvert indlæg hvem der har skrevet det + at vi har vores navne som etiket, som vi (for det meste) tagger på vores indlæg. Hvis du kun vil se indlæg fra en af os, kan du vælge et navn under etiketter i højre side :)

  @ Trine: anmeldelser vil vi overveje!

  @ M: kollager er skrevet på den mentale to do liste. Jeg er ret enig med dig og har netop lavet billederne i mit næste indlæg i en collage :)

  TAK for jeres kommentarer alle sammen! Dem jeg ikke har kommenteret her, går meget på de samme ting og de er til dels kommenteret i mit seneste indlæg og dels vil de blive taget op løbende :)

  SvarSlet

Har du en kommentar til ndlægget? Vi vil meget gerne høre fra dig, så skriv endelig - både med ris og ros :)