16. nov. 2010

Dagens i detaljer
Det eneste dagens jeg kan præstere i dag, er i puslespilsformat. Det er nærmest umuligt at tage ordentlige billeder når kl. er 20, lyset er skidt og man er temmelig træt (og inden er der enten en terrorist i vejen, eller ingen fotograf hjemme). Cardien er en lækker uldsag fra Cos, som jeg har spicet lidt op med hjerteformede knapper. Nu er den lige mig :) Ud over det viste, havde jeg en Sue Long tankkjole fra Samsøe på. Temmelig simpelt, men stadig med små fine detaljer - præcis som jeg kan lide det.

Nu vil jeg hoppe i seng, så jeg er klar til endnu en studiedag i morgen. Kan godt mærke at det spidser til med endnu 2-3 ugers undervisning og 2½ uge til første eksamensopgave skal afleveres. Jeg ser meget frem til 15/12 hvor jeg går på 1½ måneds ferie.

5 kommentarer:

 1. Åh hvor ser det fint ud. Hvor har du købt knapperne til cardien? Tænker de kunne pynte på én af mine cashmere cardis (;

  SvarSlet
 2. Søde øreringe og fed detalje med hjerteknapperne:)

  SvarSlet
 3. Tak skal i ha' :)

  Knapperne er købt i stof2000 så vidt jeg husker. Det er godt nok længe siden, men jeg vil tro det er en standard vare hos dem.

  SvarSlet
 4. For du for lækker, lækker, lækker

  <3 Nina <3

  SvarSlet
 5. Uh - må se om jeg kan opstøve dem - tænker de kunne være fine på den sorte! Tusind tak for svar :)

  SvarSlet

Har du en kommentar til ndlægget? Vi vil meget gerne høre fra dig, så skriv endelig - både med ris og ros :)